Nyrkkeilykoulut 7-12 ja 13-17 -vuotiaille pojille

Pojille tarkoitetun Nyrkkeilykoulun peruskurssille ovat tervetulleita kaikki ne, joiden haaveena on oppia nyrkkeilemään! Nyrkkeilykoulussa peruskuntosi, nopeutesi, voimatasosi ja tekninen osaamisesi kasvavat kohisten. Samalla saat lisää itsetuntoa ja -varmuutta.

Nyrkkeilykoulun tavoite

Nyrkkeilykoulun tavoitteena on oppia nyrkkeilyn perustekniikat, väistöt ja liikkuminen. Peruskurssilla tehdään runsaasti myös kehonhallintaa sekä nopeus- ja voimaominaisuuksia kehittäviä harjoitteita.Niin peruskunto kuin itsevarmuus vahvistuvat kuin huomaamatta tulevia aikuisvuosiakin silmällä pitäen.

Kurssilla korostetaan jokaisen yksilön vastuun merkitystä sekä kanssaharjoittelijoiden huomioimista. Peruskurssin jälkeen kaikilla osallistujilla on mahdollisuus edetä kilpavalmennusryhmään sekä tätä kautta SM-kilpailuihin ja vaikkapa aina olympiakehiin asti.

Nyrkkeilykoulun harjoittelu on osaavissa käsissä ja täysin turvallista!

Mitä tunneilla tapahtuu?

Harjoitukset koostuvat alkuverryttelystä, tekniikka- ja välineharjoittelusta sekä loppuverryttelystä venyttelyineen. Välineharjoitteluun sisältyvät nopeutta ja voimaa kehittävät eripainoiset ja -kokoiset säkit, päärynä- ja maissipallot sekä seinätyynyt. Valmentajan kanssa suoritettava henkilökohtainen pistehanskaharjoittelu on tärkeä osa harjoittelua. Lisäksi tuntien ohjelmaan kuuluvat leikkimieliset ja motivaatiota lisäävät liikunnalliset kilpailut.

Kurssin valmennuksesta vastaavat Jan Lagerbohm, ex-maailmanmestari Ray Medel Yhdysvalloista sekä muita ohjaajia, joilla on kaikilla takanaan pitkä tausta nyrkkeilyn parissa.

Lagerbohm on Savate Clubin perustaja, joka on valmentanut uransa aikana ottelijoita nyrkkeilyn Suomen mestaruuksista aina savaten Euroopan mestaruuteen asti. Lisäksi hän on käynyt vuosittain tutustumassa ammattinyrkkeilijöiden valmennukseen Yhdysvalloissa ja perehtynyt asiaan entistäkin lähemmin asuessaan tuossa lajin mahtimaassa. Lagerbohm on ohjannut elämänsä aikana Suomessa ja ulkomailla yli 6 000 harjoitusta.

Nyrkkeilykoulusta saat varmasti ainutlaatuisen liikuntaelämyksen. Katso harjoitusajat ja ilmoittaudu mukaan!

Harjoitusaikataulut ja kurssi-info