Etusivu » Ohjeet

Lisenssin osto

Lisenssivaihtoehtoja on kaksi:
1.) vakuutuksellinen lisenssi ja
2.) vakuutukseton lisenssi.

Mikäli sinulla on oma tapaturmavakuutus joka korvaa urheiluvammat niin valitset vakuutuksettoman vaihtoehdon. Kun olet maksanut vakuutuksettoman lisenssin niin lähetä oman vakuutusyhtiösi vakuutustodistus SLU-lajipalvelutoimistoon jossa Lajilisenssimaksuja ylläpidetään Sporttirekisterin avulla, os. Radiokatu 20, 00093 SLU.

Lisenssi hankitaan ja maksetaan SLU :n verkkopalvelussa, os.

https://lisenssi.sportti.fi/index.php?lid=14680

Tarkemmat toimintaohjeet löydät palvelusta.

HUOM! Lisenssin osto ei vaadi kirjautumista, vaikka alussa kysytäänkin Sportti-ID:tä ja salasanaa. Voit siirtyä suoraan täyttämään henkilötietojasi. Kirjautumistunnukset ovat myöhempää käyttöä varten, jolloin kirjautumalla verkko-ostoon (verkko-oston kirjautumisosoite on sama kuin lisenssin osto-osoite), näet Sporttirekisterissä olevat tietosi ja voimassa olevan lisenssin. Sportti-ID ja salasana lähetään automaattisesti sähköpostiisi, mikäli lisäät sähköpostiosoitteen tietoihisi.