Peruskurssit

Alkavat perus- ja starttikurssit

Seuraavat 5 viikon starttikurssit (Kuntonyrkkeily ja Savate Forme) alkavat Konalassa heinäkuussa. Syyskaudelle siirryttäessä sekä Sörnäisten peruskurssit että Konalan kaikkien lajien starttikurssit alkavat heti syyskuun alussa.

Kaikkien alkavien kurssien info ja harjoitusaikataulut julkaistaan peruskurssit-sivulla. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Tervetuloa mukaan!Savate

Ranskalainen nyrkkeily - La boxe française

Yksi maailman tehokkaimmista ja mielenkiintoisimmista kamppailulajeista. Savatessa yhdistyvät nopeat ja tehokkaat potkut ja perinteisen nyrkkeilyn käsitekniikat. Urheilullinen henki ja motivoituneet ohjaajat!

Savate Forme

Kuntosavate

Huippukuntoon Savaten koko kehoa kuormittavilla potkuilla ja Kuntonyrkkeilyn käsitekniikoilla. Kaloreja palaa jopa 1000 tunnissa! Turvallista, hauskaa ja haastavaa!

Kuntonyrkkeily

Supertehokasta turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita hyväksikäyttäen. Tehokkain apu istumatyön jumittamille lihaksille. Laji johon voi jäädä koukkuun!

Savate Défense (ikäraja 18 vuotta)

Ranskalainen, erittäin tehokas ja realistinen puhdas itsepuolustuslaji. Kunto ja itsevarmuus kasvavat huomaatta!

Nyrkkeilykoulu naisille

Nyrkkeilykoulun harjoitukset sisältävät monipuolisen kokonaisuuden. Harjoitukset muodostuvat seuraavista osioista; lajitekniikka, pari- ja pistehanskaharjoittelu, säkki- ja muu välineharjoittelu, sekä lihaskunto ja venyttelyharjoittelu. Nyrkkeilykoulun valmennus on yksilöllistä ja tavoitteena on päästä ensimmäiseen nyrkkeilyotteluun.

Nyrkkeilykoulu miehille

Miehille tarkoitetun nyrkkeilykoulun tavoitteena on luoda harrastajalle mahdollisimman hyvät tekniset ja taktiset taidot nyrkkeilyssä unohtamatta vahvaa peruskuntoa. Kurssille ovat tervetulleita kaikki ne, joilla on kenties ollut pitkäaikaisena haaveena oppia jonain päivänä nyrkkeilemään. Saat nyrkkeilykoulusta varmasti ainutlaatuisen liikuntaelämyksen. Katso harjoitusajat ja ilmoittaudu mukaan! Unelmat on tehty saavutettaviksi!

Brasilialainen jujutsu - BJJ

BJJ on brasilialainen kunto- ja kilpakamppailu-urheilulaji, jonka vahvuuksia ovat tehokkaat mattotekniikat esim. lukot, sidonnat ja kuristukset.

Savate Junior

kurssi 12-17v pojille ja tytöille

Kurssilla opit nyrkkeilytaitoja, Savaten potkuja, väistämään potkuja ja lyöntejä turvallisesti. Tapaat uusia kavereita ja pääset supermielenkiintoisen kamppailulajin värikkääseen maailmaan.

Perhe-Savate

Perhe-Savate on yhdessäoloa lapsen kanssa harjoittelun merkeissä. Lapsella tai vanhemmalla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa lajitaustaa, eikä peruskunnolle ole asetettu vaatimuksia, vaan jokainen harjoittelee oman kunto- ja taitotasonsa mukaan.

Nyrkkeilykoulu tytöille

Tyttöjen nyrkkeilykoulut on tarkoitettu 7-12 ja 13-17 -vuotiaille nyrkkeilystä ja sen tekniikasta kiinnostuneille tytöille. Tyttöjen nyrkkeilykoulussa pääset ohjatusti nyrkkeilyharrastuksen alkuun ja opit nyrkkeilyn perustekniikat turvallisesti, kokeneiden valmentajien opastuksella.

Nyrkkeilykoulu pojille

Poikien nyrkkeilykoulut on tarkoitettu 7-12 ja 13-17 -vuotiaille nyrkkeilystä ja sen tekniikasta kiinnostuneille pojille. Poikien nyrkkeilykoulussa pääset ohjatusti nyrkkeilyharrastuksen alkuun ja opit nyrkkeilyn perustekniikat turvallisesti, kokeneiden valmentajien opastuksella.

UUTTA Savate Clubilla: Perhe-Boxing

Perhe-Boxing on yhdessäoloa lapsen kanssa harjoittelun merkeissä. Lapsella tai vanhemmalla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa lajitaustaa, eikä peruskunnolle ole asetettu vaatimuksia, vaan jokainen harjoittelee oman kunto- ja taitotasonsa mukaan.

UUTTA Savate Clubilla: Krav Maga

Krav Magan peruskurssilla harjoitellaan puolustavien ja hyökkäävien lyöntien ja potkujen ohella sitä, kuinka vapautua erilaisista välittömistä sidonta- ja kuristusotteista, niin pystyssä kuin maassa. Puolustautumista tosielämän tilanteissa harjoitellaan myös arkisilla tilapäisvälineillä, joka voi olla vaikkapa kassi tai avaimet. Lisäksi kurssilla opetellaan kantamaan vastuuta omista tekemisistä ja noudattamaan niin sanotun lievimmän keinon periaatetta.

Kuntokurssi

Savate Clubin kuntokurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat nostaa kuntoaan harjoituksilla ilman kamppailulajien osaamista tai tekniikoita. Kuntokurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta tai aikaisemmalle kurssille osallistumista.