Lajiesittelyt

Savate

Ranskalainen nyrkkeily - La boxe française

Yksi maailman tehokkaimmista ja mielenkiintoisimmista kamppailulajeista. Savatessa yhdistyvät nopeat ja tehokkaat potkut ja perinteisen nyrkkeilyn käsitekniikat. Urheilullinen henki ja motivoituneet ohjaajat!

Savaten lajiesittely

Savate Forme

Kuntosavate

Huippukuntoon Savaten koko kehoa kuormittavilla potkuilla ja Kuntonyrkkeilyn käsitekniikoilla. Kaloreja palaa jopa 1000 tunnissa! Turvallista, hauskaa ja haastavaa!

Savate Formen lajiesittely

Kuntonyrkkeily

Supertehokasta turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita hyväksikäyttäen. Tehokkain apu istumatyön jumittamille lihaksille. Laji johon voi jäädä koukkuun!

Kuntonyrkkeilyn lajiesittely

Savate Défense

Ranskalainen, erittäin tehokas ja realistinen puhdas itsepuolustuslaji. Kunto ja itsevarmuus kasvavat huomaamatta!

Savate Défensen lajiesittely

Nyrkkeilykoulu naisille

Nyrkkeilykoulun harjoitukset sisältävät monipuolisen kokonaisuuden. Harjoitukset muodostuvat seuraavista osioista; lajitekniikka, pari -ja pistehanskaharjoittelu, säkki -ja muu välineharjoittelu, sekä lihaskunto ja venytteharjoittelu. Yksi nyrkkeilykoulun valmennuksen tavoitteista on päästä ensimmäiseen nyrkkeilyotteluun. Ja mikä tärkeintä - on voittaa oma itsensä!

Nyrkkeilykoulu naisille lajiesittely

Nyrkkeilykoulu miehille

Miehille tarkoitetun nyrkkeilykoulun tavoitteena on luoda harrastajalle mahdollisimman hyvät tekniset ja taktiset taidot nyrkkeilyssä unohtamatta vahvaa peruskuntoa. Nyrkkeilykoulun pääohjaaja Lagerbohm toivottaa kurssille tervetulleiksi kaikki ne, joilla on kenties ollut pitkäaikaisena haaveena oppia jonain päivänä nyrkkeilemään. Saat nyrkkeilykoulusta varmasti ainutlaatuisen liikuntaelämyksen. Katso harjoitusajat ja ilmoittaudu mukaan! Unelmat on tehty saavutettaviksi!

Nyrkkeilykoulu miehille lajiesittely

Brasilialainen jujutsu - BJJ

Brasilialainen jujutsu

BJJ on brasilialainen kunto- ja kilpakamppailu-urheilulaji, jonka vahvuuksia ovat tehokkaat mattotekniikat esim. lukot, sidonnat ja kuristukset.

BJJ:n lajiesittely

Savate Junior 12-17v

kurssi 12-17v pojille ja tytöille

Kurssilla opit nyrkkeilytaitoja, Savaten potkuja, väistämään potkuja ja lyöntejä turvallisesti. Tapaat uusia kavereita ja pääset supermielenkiintoisen kamppailulajin värikkääseen maailmaan.

Savate Juniorin lajiesittely

Perhe-Savate

Perhe-Savate on yhdessäoloa lapsen kanssa harjoittelun merkeissä. Lapsella tai vanhemmalla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa lajitaustaa, eikä peruskunnolle ole asetettu vaatimuksia, vaan jokainen harjoittelee oman kunto- ja taitotasonsa mukaan.

Perhe-Savaten lajiesittely

Nyrkkeilykoulu 7-13 ja 14-17 -vuotiaille tytöille

Tyttöjen nyrkkeilykoulut on tarkoitettu 7-13 ja 14-17 -vuotiaille nyrkkeilystä ja sen tekniikasta kiinnostuneille tytöille. Tyttöjen nyrkkeilykoulussa pääset ohjatusti nyrkkeilyharrastuksen alkuun ja opit nyrkkeilyn perustekniikat turvallisesti, kokeneiden valmentajien opastuksella.

Nyrkkeilykoulu tytöille lajiesittely

Nyrkkeilykoulu 7-13 ja 14-17 -vuotiaille pojille

Poikien nyrkkeilykoulut on tarkoitettu 7-13 ja 14-17 -vuotiaille nyrkkeilystä ja sen tekniikasta kiinnostuneille pojille. Poikien nyrkkeilykoulussa pääset ohjatusti nyrkkeilyharrastuksen alkuun ja opit nyrkkeilyn perustekniikat turvallisesti, kokeneiden valmentajien opastuksella.

Nyrkkeilykoulu pojille lajiesittely

SPT - Sports Performance Training

Sports Performance Training (SPT) on mm. USA:ssa nopeasti kasvava voiman ja nopeuden hankinnan harjoittelumuoto, jota esim. amerikkalaisen jalkapallon, baseballin, koripallon ja nyrkkeilyn ammattilaiset käyttävät harjoittelussaan parantaakseen urheilusuoritustaan.

Sports Performance Training lajiesittely

Perhe-Boxing

Perhe-Boxing on yhdessäoloa lapsen kanssa harjoittelun merkeissä. Lapsella tai vanhemmalla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa lajitaustaa, eikä peruskunnolle ole asetettu vaatimuksia, vaan jokainen harjoittelee oman kunto- ja taitotasonsa mukaan.

Perhe-Boxing lajiesittely

Uutta Savate Clubilla: Krav Maga

Krav Magan peruskurssilla harjoitellaan puolustavien ja hyökkäävien lyöntien ja potkujen ohella sitä, kuinka vapautua erilaisista välittömistä sidonta- ja kuristusotteista, niin pystyssä kuin maassa. Lisäksi kurssilla opetellaan kantamaan vastuuta omista tekemisistä ja noudattamaan niin sanotun lievimmän keinon periaatetta.

Kurssille osallistumiseen ei tarvita aiempaa kamppailulajikokemusta ja voit tulla mukaan, olet sitten suuri tai pieni, nuori tai jo vanhempi, mies tai nainen, huono- tai hyväkuntoinen.

Krav maga lajiesittely

Fighter's yoga

Tunti sisältää alkulämmittelyn, syvävenyttelyä, tasapainoa ja lihaskuntoa vahvistavia asentoja sekä lyhyen loppurentoutuksen. Myös oikean hengityksen oppiminen yhdistettynä liikkeisiin on tärkeässä osassa yoga-harjoittelussa. Fighter’s Yoga tunnilla syke kohoaa ja hiki nousee pintaan.

Fighter's yoga lajiesittely

Kuntokurssi

Savate Clubin kuntokurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat nostaa kuntoaan harjoituksilla ilman kamppailulajien osaamista tai tekniikoita.

Kuntokurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta tai aikaisemmalle kurssille osallistumista.

Kuntokurssi lajiesittely