Kuntonyrkkeily 7-12 ja 13-17 -vuotiaille pojille

Pojille tarkoitetun kuntonyrkkeilyn peruskurssilla peruskuntosi, nopeutesi, voimatasosi ja tekninen osaamisesi kasvavat kohisten. Samalla saat lisää itsetuntoa ja -varmuutta.

Kurssin tavoite

Kurssin tavoitteena on oppia nyrkkeilyn perustekniikat, väistöt ja liikkuminen. Peruskurssilla tehdään runsaasti myös kehonhallintaa sekä nopeus- ja voimaominaisuuksia kehittäviä harjoitteita. Niin peruskunto kuin itsevarmuus vahvistuvat kuin huomaamatta tulevia aikuisvuosiakin silmällä pitäen.

Kurssilla korostetaan jokaisen yksilön vastuun merkitystä sekä kanssaharjoittelijoiden huomioimista. Peruskurssin jälkeen kaikilla osallistujilla on mahdollisuus edetä kilpavalmennusryhmään sekä tätä kautta SM-kilpailuihin ja vaikkapa aina olympiakehiin asti.

Harjoittelu on osaavissa käsissä ja täysin turvallista!

Mitä tunneilla tapahtuu?

Harjoitukset koostuvat alkuverryttelystä, tekniikka- ja välineharjoittelusta sekä loppuverryttelystä venyttelyineen. Välineharjoitteluun sisältyvät nopeutta ja voimaa kehittävät eripainoiset ja -kokoiset säkit, päärynä- ja maissipallot sekä seinätyynyt. Valmentajan kanssa suoritettava henkilökohtainen pistehanskaharjoittelu on tärkeä osa harjoittelua. Lisäksi tuntien ohjelmaan kuuluvat leikkimieliset ja motivaatiota lisäävät liikunnalliset kilpailut.

Kurssilta saat varmasti ainutlaatuisen liikuntaelämyksen. Katso harjoitusajat ja ilmoittaudu mukaan!

Alkavat Kuntonyrkkeily pojille -peruskurssit

Seuraavat Kuntonyrkkeily pojille -peruskurssit alkavat Konalassa elokuussa ja Sörnäisissä lokakuussa 2019.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti! Tervetuloa mukaan!

Harjoitusaikataulut ja kurssi-info