Varauskalenteri on poistettu käytöstä

Kuntosalin käyttöoikeus kesällä 2024

Training Centerissä (Helsinginkatu 2) sijaitseva kuntosali on veloituksetta kaikkien niiden käytettävissä, joilla on voimassaoleva Savate Clubin jäsenkortti. Kymmenen kerran kortissa kuntosalikäynti vastaa yhtä treenikertaa. Kulku salille tapahtuu magneettikortilla.
Ikäraja on 15 vuotta.

Aukioloaika on ma – to klo 16.00 – 21.00, sisään pääsee klo 20.00 asti.

Laajennettu käyttöoikeus 6kk, 12kk ja 24kk jäsenille

Kuntosali on kesällä 2024 6, 12 ja 24 kuukauden korttien haltijoiden käytettävissä seuraavasti:

Ma – To 06.00 – 20.00
Pe 06.00 – 18.00
La 06.00 – 16.00
Su 06.00 – 18.00

Salilta tulee poistua viimeistään tunnin kuluttua sulkemisajasta.

Poikkeusaikataulut »

Kulku magneettikortilla

Kortti vedetään portin vieressä sijaitsevasta magneettikortin lukijasta ja odotetaan, että ovi aukeaa.

Vain yksi henkilö kerrallaan portista. Kortin vetämisen jälkeen on odotettava viisi sekuntia ennen kuin seuraava voi käyttää korttiaan. Sisällä magneettikortti vedetään uudestaan vastaanottotiskin kosketusnäytön kortinlukijasta ja kirjaudutaan tunnille tai kuntosalille.

Huom! Magneettikortti on henkilökohtainen.

Mikäli jäsen päästää toisen henkilön (riippumatta siitä, onko tämä henkilö Savate Clubin jäsen vai ei) omalla kortillaan sisään, se johtaa välittömästi jäsenyyden irtisanomiseen molempien osalta.


Tärkeä sääntötiedote kaikille Training Centerin kävijöille

  • Training Center ei ole Hang Around -center. Jokainen kävijä huolehtii siitä, että tulee paikalle aikaisintaan 15 minuuttia ennen harjoituksen alkua.
  • Harjoitusten jälkeen salilta poistutaan kohtuullisessa ajassa. Tätä sääntöä kunnioittamalla annetaan jokaiselle harjoittelurauha.
  • Jokainen huolehtii omien vaatteidensa ja harjoitusvarusteidensa säännöllisestä pesemisestä.
  • Lukolliset kaapit on tarkoitettu käytettäviksi vain harjoitusten ajan. Huolehdithan lähtiessäsi, että kaappiin ei jää henkilökohtaisia tavaroita.
  • Training Centeriin ei saa tuoda ruokaa (esim. pizza, hampurilaiset, voileipä, jne). Hedelmien ja palautusjuomien nauttiminen on sallittua.